Bygge enebolig

Slik foregår byggeprosessen

Vi hjelper deg gjennom det hele

Se hvordan vi hjelper deg steg for steg med å bygge ny bolig. Om tomta allerede var din, eller anskaffet av oss, er det samme. Vi leder deg uansett trygt gjennom følgende fire faser, hvor vi stiller med alle fagfolk og alt som skal til for å gjennomføre.

drøm blir til virkelighet

1. Planlegging

Når du planlegger å bygge en enebolig, er det viktig å ta hensyn til både estetikk og funksjonalitet. Derfor er det første steget i byggeprosessen å få laget en god arkitektonisk skisse som tar hensyn til både hvordan huset skal se ut og hvordan det skal fungere.

What's my home worth?
På et godt fundament

2. Grunnarbeid

I andre fase legges grunnmuren, og det gjøres forberedelser for ringmuren. Deretter prepareres bergvarme, og borring etter bergvarme gjøres. Til slutt mures ringmuren.

Bærekraftig og solid

3. Konstruksjon

Når grunnarbeidet er på plass er det tid for å få byggesystemene installert. Dette arbeidet inkluderer elektrisitet, rør, kjøling og gulvvarme. Alle disse systemene må installeres riktig for at boligen skal fungere optimalt, også over tid.

Find your dream home
Et hjem blir til

4. Innvendig

Til slutt gjenstår blant annet kjøkken belysning, bad og trapper. Kjøkkeninnredningen og bad må planlegges nøye, slik at det passer resten av huset og din smak. Vi har rikt utvalg av kvalitetsprodukter som f.eks. servant, dusj og badekar.

Begynn en spennende reise

Kom i gang med første steg

Vi ser frem til å lytte til alle dine ønsker og spørsmål. Sammen vil vi skape ditt nye drømmehjem. Akkurat slik du vil ha det. Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Ta kontakt
Telefon

Slå på tråden

Ring 994 53 927
Epost

Send oss en epost

post@mdmbygg.no
Kontaktskjema

Skriv til oss

Takk!
Vi har mottatt meldingen.
Svarer deg så fort vi kan.
Oisann... noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.